Dermapen – Terapia cu microace


dermapen

Tehnologia Dermapen pentru Tratament Avansat cu Microace Oscilante Vertical (AOVN) foloseste ace multiple care strapung pielea cu o frecventa foarte mare printr-o functie de vibratie verticala automata. Prin penetrarea acelor la nivelul pielii, acestea creeaza canale foarte fine in piele, stimuland in acelasi timp si productia naturala de colagen. fsliderboxa_img4aMicrocanalele distribuie pana la 80% mai mult din nutrientii aplicati pe piele, permitand livrarea acestora in fibroblasti pentru a hrani celulele din derm si stratul bazal. Aceasta absorbtie accelerata in piele a ingredientelor active conduce la repararea locala stimulata si rezultate de resurfacing mai rapide.

Tratamentul avansat cu microace induce vindecarea fara cicatrici si refacerea matricei de colagen, similar tratamentelor laser, dar fara efecte secundare si fara perioada de recuperare.

In comparatie cu dermarolerele traditionale, Dermapen provoaca mai putine traume locale si are impact minim asupra epidermului, cu durere si disconfort minim, printr-un tratament mai sigur si mai eficient. Acele de unica folosinta elimina riscurile contaminarii, in timp ce adancimea ajustabila permite realizarea unui tratament personalizat in functie de nevoi. Dermapen este atat de avansat incat poate fi folosit si in zone delicate sau greu accesibile precum conturul ochilor, buzelor sau pe nas.

 

dermapen vs dermaroller

 

Medicul tau iti va evalua pielea si zona de tratat pentru a-ti recomanda un plan de tratament adecvat.

 

Cate sedinte sunt recomandate?

In cazul in care doresti o reintinerire a pielii vei avea nevoie de 4-6 tratamente spatiate la 4 saptamani. Daca vrei sa scapi de cicatricile post acnee, vei avea nevoie de aproximativ 6 tratamente spatiate la 6 saptamani, iar in cazul in care te deranjeaza vergeturile, noi iti recomandam intre 4 si 8 tratamente spatiate la 4-6 saptamani.

 

Cum trebuie pregatita pielea inainte de tratamentul cu Dermapen?

Pentru rezultate optime iti recomandam o perioada de tratament cu creme cu Vitamina A, C sau Resveratrol&Procyanidin pentru a fortifia pielea mai ales in zonele delicate. Este indicat sa continui folosirea acestor creme si dupa tratament pe o perioada de pana la 6 saptamani.

 

poze before after dermapen 2

 

Dermapen este recomandat pentru a trata:

-       pielea lasata imbatranita,

-       liniile fine si ridurile,

-       ridurile de expresie din jurul buzelor,

-       intinderea si reintinerirea pielii,

-       porii dilatati,

-       vergeturile,

-       cicatricile (postacnee, chirurgicale si postarsuri),

-       alopecia (in combinatie cu tratamentul local).

 

In cat timp se vad rezultatele?

De obicei, rezultatele se vad dupa primul tratament. Dupa 4 pana la 6 tratamente, rezultatele vor fi mai accentuate si mai durabile. Pielea va continua sa-si imbunatateasca aspectul in 6-12 luni dupa incheierea tratamentelor daca se vor folosi produsele de ingrijire complementare recomandate.

 

Tratamentul este dureros?

La adancimile minime ale Dermapenului tratamentul este nedureros. La adancimi mai mari de 0.5 mm, medicul iti va aplica o crema anestezica cu 40-60 de minute inainte de tratament pentru a reduce la maxim disconfortul.

 

Exista o perioada de recuperare dupa tratamente?

In general nu, insa poti observa inrosirea fetei timp de 12-48 de ore dupa tratament. Majoritatea pacientilor isi reiau activitatile zilnice normale imediat dupa tratament. Aplicarea unui machiaj de camuflaj care permite pielii sa respire va sigila pielea si va acoperi roseata pentru a facilita acest lucru.

 

buton programare

 

La cat timp dupa o injectare cu fillere se poate face un tratament cu Dermapen?

Se recomanda un repaus de minim 4 zile dupa injectarea fillerelor pentru calmarea eventualelor reactii ale pielii dupa injectare, sau poti face tratamentul cu Dermapen cu 1-2 zile inainte de injectare.

 

ingrijirea dupa dermapen jpeg