Microdermabraziunea


microderma 2

Microdermabraziunea medicală este o procedură sigură şi eficientă de reîntinerire nonchirurgicală, un tratament ideal pentru tineri sau bătrâni, bărbaţi sau femei şi pentru toate tipurile de piele, o alternativă modernă, nedureroasă, neinvazivă şi cu rezultat imediat. Acest tratament este realizat de personal medical calificat, pacienţii având încredere deplină că vor primi un tratament sigur şi eficient.
Prin microdermabraziune se produce o exfoliere mecanică a straturilor superficiale ale epidermului, lăsând la suprafaţă straturile profunde de celule tinere, mai hidratate, mai luminoase şi care absorb mai bine nutrienţii aplicaţi pe piele.

Pe ce zone se poate efectua tratamentul?

Cel mai des este folosită în zona feţei, dar poate fi utilizată şi pe piept, spate, umeri sau alte zone, după cerinţe.

Procedura este foarte des utilizată pentru că este lipsită de durere şi totuşi eficientă, cu minim eritem, edem sau iritaţie a zonei.

Care sunt beneficiile procedurii?

Microdermabraziunea cu cristale este un tratament lipsit de durere şi disconfort, cu un risc minim, este potrivită tuturor tipurilor de piele, nu necesită  anestezie, nu necesită perioadă de recuperare şi se efectuează fără produşi chimici.
Poate fi folosită în combinaţie cu alte proceduri estetice şi cosmetice: mezoterapia virtuala (fara ace)tratamentul cu lumină intens pulsată sau laser, injectare de botox sau acid hialuronic şi de asemenea, in combinatie cu produse cosmetice şi dermatocosmetice, crescând efectul cosmetic al acestora.

Care sunt indicaţiile microdermabraziunii?

Microdermabraziunea medicală poate trata sau atenua:
- hiperpigmentările induse de soare sau vârstă (petele solare, melasma, petele de îmbătrânire),
- punctele negre,
- atenuează ridurile fine,
- utilă în tratamentul acneei şi al roşeţei postacneice,
- îmbunătăţeşte aspectul neplăcut al tenului gras şi al porilor dilataţi,
- îmbunătăţeşte aspectul cicatricilor.

 

Cum se realizează tratamentul?

Microdermabraziunea foloseşte un flux controlat, foarte fin de microcristale pentru îndepărtarea straturilor superficiale ale pielii. Acest proces de exfoliere mecanică a tegumentului lasă la suprafaţă straturile tinere de celule epidermice care sunt mai netede, mai hidratate şi absorb mai bine nutrienţii aplicaţi pe piele.
Tratamentul se realizează cu ajutorul unei piese de mână care este mişcată de operator pe întreaga suprafaţă de tratat. Astfel se îndepărtează uniform celulele superficiale ale stratului cornos. În acelaşi timp se stimulează straturile profunde prin vacuumul şi abraziunea aplicată la suprafaţa pielii, ceea ce duce la producerea de colagen care îngroaşă dermul şi îmbunătăţeşte rezistenţa tegumentului la efectele îmbătrânirii.

In plus, aparatul de microdermabraziune Dermagenesis de care dispunem in cabinet este unul din cele mai performante din domeniul esteticii medicale, putand sa efectueze o exfoliere mai puternica (mai adanca) si in concluzie, mai eficienta pe termen lung!

buton programare

Este nevoie de o perioadă de recuperare după procedură?

Tratamentul nu necesită recuperare, permiţând pacientului să se întoarcă la activităţile zilnice imediat după tratament.

Procedura durează aproximativ 20-30 de minute, depinde de starea tegumentului, aria care urmează a fi tratată şi de rezultatul dorit. Mulţi vor observa îmbunătăţirea texturii pielii imediat după primul tratament. Rezultatele pe termen lung ale mai multor tratamente sunt remarcabile.