Mărirea de buze


Inevitabil, ridurile apar odată cu trecerea timpului deoarece pielea devine mai puţin elastică şi flexibilă. În plus, se produce o schimbare a volumetriei feţei, buzele scăzând în volum. Nimic nu poate opri trecerea timpului fie că ne place sau nu, cu toţii îmbătrânim şi acest lucru este cel mai evident pe faţă. Este important totuşi să te gândesti la modul în care aceste riduri nedorite te fac să arati pentru cei din jur: obosita, supărata sau mai bătrâna decât esti în realitate.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanţă care există în mod natural în piele şi ajută la hidratare şi volumizare, fără a da reacţii alergice. Acidul hialuronic sub formă injectabilă în buze este un gel cu consistenţă omogenă care pătrunde cu uşurinţă în piele şi conferă buzelor un aspect mai tânăr şi o senzaţie de netezime şi naturaleţe. In clinica noastra utilizam doar produse de calitate superioara cum sunt Volift, VolbellaJuvederm Ultra sau Juvederm Smile. Acest fapt, alaturi de experienta mare in injectari a medicului, te asigura de un confort sporit in timpul injectarii si un efect natural, vizibil imediat, cu durabilitate mare in piele. Pentru mai multe detalii despre produsele injectabile folosite de noi, click aici.

Este o procedură dureroasă?

Nu există disconfort în momentul injectării, deoarece injectarea se face cu anestezie locală.

Ce trebuie să ştiu înainte de un astfel de tratament?

Te sfătuim să eviti aspirina sau alte medicamente non-steroidale şi antiinflamatorii (cu efect analgezic, antipiretic şi antiinflamator) pentru o perioadă de câteva zile înainte de injectarea acidului hialuronic. Acest lucru va reduce riscul de învineţire şi sângerare a buzelor.

Cum se realizează injectarea?

Procedura durează în jur de 30-40 de minute. După instalarea anesteziei, medicul va injecta cantitatea necesară de acid hialuronic în buze.

 

marire de buze

 

Când se vad rezultatele tratamentului şi cât timp durează efectul injectării cu acid hialuronic?

Rezultatele estetice sunt imediate. La noi in cabinet, injectarea se face cu produse moderne, de calitate superioara (Volift, Juvederm Ultra sau Teosyal), efectul de volumizare al tratamentului durand intre 9 si 18 luni, în funcţie de produsul ales, cantitatea injectată, calitatea pielii, vârsta, modul de viaţă şi starea de sănătate. Trebuie stiut ca pentru mentinerea efectului de volum vei avea nevoie de rectificari dupa aceasta perioada.

Vei vedea cum oamenii observa mai mult aspectul tau proaspat si stralucitor decat sa indice motivul real pentru care arati mai bine. Aceasta inseamna ca rezultatele sunt subtile si ca aspectul final este unul foarte natural, iar atunci cand stii ca arati bine este mult mai usor sa exprimi natural increderea ta si astfel sa stralucesti in fiecare aspect al vietii tale.

Durata rezultatelor variaza de la un pacient la altul, astfel, este important sa il intrebi pe medicul tau cand trebuie sa programezi tratamentul de intretinere.

Toate tratamentele cu solutii de umplere pe baza de acid hialuronic sunt temporare, asadar, daca iei hotararea sa nu mai faci alte injectari, acidul hialuronic ramas in piele va fi absorbit natural in piele, iar efectele vor disparea.

 

buton programare

 

Care sunt recomandările după tratament?

Deoarece tratamentul de injectare este o procedură simplă, nechirurgicală, timpul de recuperare este minim. În primele 24 de ore după tratament, trebuie să eviti exerciţiile solicitante, expunerea excesivă la soare sau căldură, precum şi băuturile alcoolice pentru a reduce la minim riscurile de înroşire temporară, umflare sau mâncărime. În plus, 2-3 zile trebuie evitate mişcarile bruşte şi largi ale buzelor.

La ce efecte secundare mă pot aştepta?

Dupa injectare, poate să apară o uşoară înroşire, o usoară umflare sau învineţire a buzelor. În acest caz, medicul te va sfătui să aplici pacheţele cu gheaţă pe acestă zonă. Aceste efecte secundare nu sunt de durată şi pot fi mascate cu uşurinţă cu ajutorul machiajului obişnuit. Daca esti ingrijorata de evolutia aspectului facial la nivelul injectarii, este recomandat sa ceri sfatul medicului curant.