Despre noi


echipa skin light

 

Cabinetul Medical Skin Light vă oferă o gama larga de servicii medicale de calitate din domeniul medicinei estetice, dermatologiei, dermatocosmetologiei, anti-aging-ului si terapiei laser, într-o atmosferă caldă, relaxanta, liniştită şi prietenoasă.

Echipa noastra, desi este tanara, are o foarte mare experienta in domeniul dermatologiei, medicinei estetice si terapiilor laser sau IPL. In cursul celor peste 12 ani de practica medicala am tratat sute de pacienti si am efectuat mii de proceduri sau tratamente eficiente care au dat pacientilor multa incredere in echipa noastra.

Tratamentele de specialitate sunt efectuate de catre medici sau sub stricta supraveghere a unui medic, cu ajutorul unora din cele mai noi şi performante tehnologii din domeniul esteticii faciale şi corporale, lucru ce vă asigură de calitatea superioară şi rezultatele maxime ale tratamentelor (dermatoscopie digitala, tratamente cu Dermapen, tratamente laser şi lumină intens pulsată, microdermabraziune medicală cu cristale, mezoterapie fara ace, tratamente anticelulitice).

Desi exista pe piata o gama foarte variata de produse, noi am ales sa lucram doar cu cele de calitate superioara, care produc cel mai natural efect si au remanenta cea mai lunga in piele (Volift, Voluma, Juvederm Ultra, Juvederm Volite, Teosyal, Mesoesthetic, Botox-Allergan), pastrand totusi costurile decente pentru pacient.

In aceasta perioada dificila cauzata de aparitia COVID 19, din dorinta de a fi alaturi de pacientii nostri, am decis sa oferim posibilitatea consultatiior online, atat pe mesaje text cat si video (in masura in care problema pentru care te adresezi cabinetului nostru o permite). Tarifele consultatiilor raman nemodificate, iar controalele vor fi gratuite. Pentru orice problema dermatologica sau estetica ai avea, nu ezita sa ne contactezi telefonic si noi vom incerca sa te ajutam in cel mai scurt timp! Tu doar asigura-te ca ai o conexiune buna de internet si o camera foto/video buna care sa redea imaginile cat mai aproape de realitate, iar noi vom fi la un click distanta!

 

maria ciopartac

 

 

 

 

Dr. Maria Ciopartac

medic specialist dermatologie si venerologie

 

 

 

 

 

irina ionescu

 

 

 

Dr. Irina Ionescu

medic specialist dermatologie si venerologie

competente: laser-IPL, rejuvenare cu toxina botulinica si acid hialuronic

medic specialist medicina nucleara

medicina anti-aging

 

 

 

 

 

 

 

 

Dr. Stefan Pop

medic specialist dermatologie si venerologie

 

 

 

 

 

 

mirela mates 2

 

 

 

Mirela Mates

consultant nutritionist

masterat in nutritie si calitatea vietii

raw nutritionist – The BodyMind Institute – Calgary, Canada

 

 

 

 

bianca chetran

 

 

 

 

Bianca Chetran

asistent medical generalist

 

 

 

 

 

Filozofia cabinetului pune în prim plan confortul pacienţilor şi asigurarea unor standarde înalte de calitate pentru toate serviciile oferite.

Te asteptam in cabinetul nostru pentru a diagnostica si rezolva problemele de piele sau estetice, sau ne poti trimite un mesaj prin intermediul formularului nostru de contact. Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti face o programare.

buton programare