Consultaţii dermatologice


consultatie derma

 

In aceasta perioada dificila cauzata de aparitia COVID 19, din dorinta de a fi alaturi de pacientii nostri, am decis sa oferim posibilitatea consultatiilor online, atat pe mesaje text cat si video (in masura in care problema pentru care te adresezi cabinetului nostru o permite). Tarifele consultatiilor de dermatologie raman nemodificate, consultatiile de estetica si controalele vor fi gratuite. Pentru orice problema dermatologica sau estetica ai avea, nu ezita sa ne contactezi telefonic si noi vom incerca sa te ajutam in cel mai scurt timp! Tu doar asigura-te ca ai o conexiune buna de internet si o camera foto/video buna care sa redea imaginile cat mai aproape de realitate, iar noi vom fi la un click distanta!

Acum poti apela oricand la serviciile noastre de dermatovenerologie, fapt posibil permanentizarii acestei sectiuni in cabinet. Medicul specialist dermatolog iti sta la dispozitie pentru orice probleme de piele ai avea.

In plus, acum este posibila si examinarea leziunilor pigmentare (alunitelor) prin dermatoscopie digitala, procedura ce permite stocarea si compararea imaginilor captate cu ajutorul dermatoscopului. Pentru mai multe detalii, acceseaza pagina noastra dedicata acestui subiect.

In cazul in care diagnosticul afectiunii tale nu este clar, serviciul nostru de “second opinion” iti sta la dispozitie. Medicii nostri vor cere parerea celorlalti specialisti ai clinicii si impreuna vom gasi diagnosticul si cea mai buna optiune de tratament pentru tine!

De asemenea, acum poti beneficia de consultatiile noastre de medicina estetica si nutritie, pentru a afla totul despre cum poti fi mai frumoasa atat la exterior cat si in/din interior!

Pentru  o consultaţie de specialitate nu ezita să faci o programare la numerele de telefon de mai jos sau prin formularul de contact al site-ului nostru.

 

buton programare

 

0727-93.98.93 (consultatii dermatologie-venerologie)

0742-46.68.48 (consultatii medicina estetica)

0730-56.23.15 (consultanta nutritie si dieta)