Mezoterapia cu ace


Injectare Volite

Pielea este un indicator fidel al starii emotionale. Cand pielea noastra arata bine, ne simtim extraordinar!

Calitatea pielii are legatura cu vitalitatea interioara si cu un stil de viata sanatos. Somnul, dieta sanatoasa si exercitiile fizice joaca impreuna un rol important in pastrarea celui mai bun aspect al pielii, insa anumiti factori externi (poluarea, expunerea solara, intemperiile si aerul conditionat) pot avea un impact negativ asupra pielii. De asemenea, factori fiziologici, cum ar fi varsta sau mostenirea genetica, contribuie la modificarea calitatii pielii prin aparitia ridurilor, pierderea elasticitatii si asprirea ei. O piele frumoasa se raporteaza la trei indicatori: textura (pielea este hidratata si lipsita de linii fine), elasticitatea (pielea este supla si ferma), culoarea (pielea nu are pete pigmentate sau rosii).

In cadrul procesului de imbatranire:

 • pielea isi pierde elasticitatea si tonusul,
 • creste mobilitatea epidermului (stratul superficial al pielii) peste derm (stratul de mijloc al pielii)
 • dermul se intinde si productia de colagen si elastina scade,
 • pielea devine uscata, ridata, cu tenta galbuie, mai transparenta, cu pigmentari anormale.

Desi pielea este un foarte bun loc de administrare a substantelor active, functia de bariera a stratului cornos limiteaza  numarul moleculelor care pot fi introduse pe acesta cale.

Cum functioneaza mezoterapia cu ace?

Mezoterapia este un concept terapeutic simplu prin care se administreaza intradermic (in piele) substante active, in doze minime, cu ajutorul unei seringi cu ac. Astfel, mezoterapia cu ace face ca 100% din substantele active  sa ajunga in straturile profunde ale pielii (in general, din ingredientele unei creme, numai 5% ajung efectiv in profunzime).  In plus, nu numai penetrarea substantelor este mai adanca, dar si cantitatea acestora este mai mare. Pana de curand, un tratament complet cu produse cu acid hialuronic consta in 3 sedinte de mezoterapie cu ace, spatiate la 4 saptamani (Redensity, NCTF 135 HA, Mesoesthetic, Restylane Vital etc).

Produsul injectabil Juvederm Volite (Allergan) reprezinta un tratament modern, minim invaziv, prin care acidul hialuronic este injectat direct in piele, pentru a-i reface hidratarea si elasticitatea, imbunatatind astfel aspectul ridurilor fine. Acidul hialuronic este o substanta ce exista in mod natural in piele. In momentul injectarii intradermice, acidul hialuronic se combina cu apa din epiderm pentru a oferi o hidratare superiora. Este cunoscut faptul ca injectarea de produse cu acid hailuronic aduce beneficii majore, stimuland productia de colagen.

Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are un efect vizibil de uniformizare a texturii si culorii pielii, oferind luminozitate, elasticitate si un aspect neted al pelii, tratand eficient atat porii dilatati cat si liniile fine sau cicatricile post acnee. Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat.

Produsul Volite face parte dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, avand la baza tehnologia Vycross a companiei Allergan, leader-ul mondial in medicina estetica, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor si edemelor, iar conținutul de lidocaină, regăsit în formula Juvederm, ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării.

Procedura este minim invazivă, fara perioada de recuperare, iar pacientul isi poate relua activitatea de rutina imediat dupa interventie. Dacă, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regăsit în numeroase produse cosmetice de hidratare a pielii cu aplicare superficiala, substanțele din gama Juvederm sunt singurele care ajută, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, ajutând astfel la redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii.

Spre deosebire de alte produse injectabile cu acid hialuronic, Juvederm Volite:

 • necesita doar o singura sedinta de mezoterapie si este conceput sa ofere rezultate care dureaza pana la 9 luni.
 • poate fi utilizat pentru pielea fetei, mainilor, gatului si decolteului.
 • are efectul unui lifting: densitatea straturilor epidermice creste odata cu injectarea substantei active, hidratarea intensa si imediata conferind pielii un aspect intinerit si proaspat;
 • tehnologia “Vycross” reduce considerabil riscul aparitiei de edeme si hematoame post-procedura;
 • continutul de Lidocaina asigura o injectare fara durere, atat pentru confortul pacientului cat si al medicului;
 • administrarea produsului se face folosind ace foarte fine pentru injectarea substantei, scurtandu-se considerabil perioada de recuperare post-procedura;
 • avantajul major al mezoterapiei cu Volite consta in faptul ca, dupa o singura sedinta, rezultatele sunt spectaculoase si dureaza pana la 9 luni!

                                          buton programare

 

Asadar, in loc sa fiti supus mai multor interventii, mai dureroase, mai costisitoare si care necesita un timp indelungat pentru vindecarea unor posibile edeme si pentru aparitia unor rezultate vizibile, puteti alege administrarea de acid hialuronic printr-o singura sedinta de injectare a produsului Juvéderm Volite.

Cele mai bune si durabile rezultate se obtin combinand acesta metoda cu una din procedurile de exfoliere: microdermabraziunea sau peelingul chimic.